TKANJE

Na našim tkalačkim strojevima imamo dugogodišnje iskustvo tkanja: amblema, etiketa, zastavica, privjesaka, trakica...

Proces tkanja se vrši pomoću brzih, automatskih tkalačkih strojeva. S učitanim dizajnima,tkalački stroj prepliće dva niza tankih i izdržljivih 100% poliesterskih niti, pod pravim kutom po širini stroja. Bez osnovnog sloja materijala, ovi proizvodi su puno lakši, prilagodljiviji i imaju jedinstvenu jednoličnu površinu, s glatkom tkanom teksturom.

Također, za razliku od vezenih proizvoda, zbog svojstava finih niti, moguće je proizvesti puno kompleksnije detalje, sitniji tekst ili čak i gradijente. Na cijenu proizvoda, najviše utječu dimenzija i količina, a u vrlo rijetkim, kompliciranijim dizajnima i broj boja.

Maksimalna širina proizvoda određena je širinom stroja, a iznosi dvadeset centimetara na crnim strojevima, dvanaest centimetara na bijelim strojevima. Visina je proizvoljna. Da li će se tkati na stroju sa crnom osnovom ili na stroju sa bijelom osnovom, ovisi o vašem dizajnu. Ako prevladavaju tamne boje ide crna osnova, ako su uglavnom svijetle boje ide bijela osnova.

Nakon procesa tkanja, proizvodi se mogu završiti izborom podloge; termofolija (na taj način se termo prešom apliciraju dalje na proizvode), flizelin (netkani tekstil, na taj se način prišivaju dalje na proizvode) ili čičak (Velcro, netkana podloga).

Proizvodi se mogu izrezati na jednostavne ili komplicirane oblike pomoću lasera ili vrućeg noža. U slučaju etiketa mogu biti sa ili bez zapeglanih rubova. Također se može dodati endlani rub na ambleme, kao završni dodir. Mogu biti i u dvostranom formatu, a mogu biti opremljeni dodatnim značajkama kao što su bedževi ili privjesci za ključeve.

Nudimo i uslugu šivanja amblema ili etiketa na odjevne predmete, torbe, ručnike...

  • Mogućnost tiskanja različitih motiva na jedan arak
  • Možemo otisnuti Logo Vaše tvrtke, promotivni slogan, fotografiju, tekst, crtež i slično
  • Sitni detalji, oštri rubovi, boja majica (materijala) po želji (svijetle, u boji ili tamne)
  • Kod problema sublimiranja kroz boju mogućnost otiskivanja blok boje
  • Mogućnost našeg ili vašeg termoprešanja
Oznake razno Dinamo amblem Buzin amblem Cola amblem 2 Veterani amblem Policija amblem Policija amblem
Mac amblem DUZS amblem Cola Amblem Cola amblem 2 Veterani amblem Cola amblem 2 Policija amblem