O nama

O nama

Tvrtka JACQUARD d.o.o. osnovana je 1984. godine sa sjedištem u Zagrebu kao malo obiteljsko poduzeće.

Širenjem asortimana i praćenjem zahtjeva tržišta danas smo tvrtka sa tridesetak zaposlenika. Višegodišnje iskustvo, mladi, ambiciozni tim, te upotreba moderne tehnologije uz konstantno usavršavanje i usvajanje novih znanja osnovni su aduti našeg poduzeća.

Od same izrade programa za vezenje, preko pripreme rada i same proizvodnje, najveća se pažnja poklanja kvaliteti proizvoda, po čemu smo već odavno prepoznatljivi.

Godine 2007. postajemo zastupnici dva dijela Indorama Corporation, vodećeg Indonezijskog proizvođača raznih industrijskih proizvoda.

Indorama Synthetics je dio IC koji se bavi proizvodnjom poliestera i jedan je od najvećih proizvođača poliestera u Indoneziji s ukupnim proizvodnim kapacitetom od 280 000 tona godišnje.

Indorama Kokand Textile se vodi najnaprednijom tehnologijom u proizvodnji pamuka koristeći strojeve i opremu iz Europe i Japana te su prvi objekt u cijeloj srednjoj Aziji koji proizvodi 100% češljani pamuk.

PROIZVODNJA

Osnovna djelatnost tvrtke Jacquard d.o.o. jest tkanje etiketa, amblema, zastava... No naš cjelokupan asortiman uključuje i šilt kape, vunene kape i majice vlastitog branda High Quality, te apliciranje naših tkanih proizvoda na iste.

TKANJE

U našem tkalačkom pogonu isključivo su vrhunski strojevi vodećeg švicarskog proizvođača Muller. Naš tim prolazi njihovu edukaciju. U tkanju se koristi, isključivo, 100% poliesterska pređa.

DORADA TKANINA (ljepljenje, preša, rezanje, šivanje)

Ovisno o potrebama naših stranaka, tkanine se samo režu ili dodatno učvršćuju i dobivaju željeni završni rub.

ŠIVANJE

Zatim se u našoj šivaoni apliciraju na odabrani proizvod.

NOVE TEHNOLOGIJE

Tvrtka Jacquard d.o.o. svom radu koristi suvremene strojeve i nove tehnologije. Redovito pratimo novosti u razvoju tekstilne industrije u Hrvatskoj i u svijetu.

No, osim tkanih proizvoda nudimo i štik ( strojni vez) ili tisak.

Naš cilj je iste prezentirati vaš logo ili dizajn na svakodnevnim predmetima, bilo da je riječ o uniformama za vaše zaposlenike, sportskoj opremi sa istaknutim grbom vašeg sportskog kluba, ili poslovnim poklonima koji generičke jastuke, kape ili ručnike s našim štikom pretvara u posebne i jedinstvene.

U ponudi imamo i majice, šilt kape, vunene ili fleece kape.