• Nema minimalne količine na vezovima i grafikama
  • Dostava 15 dana za narudžbe ispod 500 komada

Amblemi

Riječ “Amblem” znači da je logo tvrtki, udruga, sportskih klubova itd zatvoren s rubom oko samog logotipa.

Download catalogues
Amblemi
Amblemi

Amblemi

AMBLEMI

 Rub može biti zatvoren sa endlanim rubom, štikanim rubom ili rubom od same tehnike od koje se radi a to su tkanje, štikanje ili tisak.

Ambleme možemo podijeliti na tkane i štikane.

Tkani amblemi se rade od poliesterske pređe gdje na samom logotipu mogu biti vidljivi najsitniji detalji koje ne možemo dobiti u štiku ili tisku.

Štikani amblemi se rade na nekom materijalu kao što su keperi i sl. ili se direktno mogu raditi na kapi, majici, košulji, radnoj odjeći, jakni ili prsluku.

Amblemi se mogu rezati: ručno sa škarama ili laserski.

Apliciranje samih amblema može biti na čičku, ljepljivoj foliji ili šivani na odjeću.

Kako izraditi sami amblem?

Kako bi našim klijentima olakšali sami proces izrade, dovoljno je da nam pošaljete logo, grb ili znak u vektorskom obliku, pdf-u ili jpeg-u te je sve ostalo na nama. Prvo radimo vizualnu pripremu kako bi naši klijenti dobili realan prikaz kako to izgleda u stvarnosti te kako ne bi došlo do grešaka. Nakon odobrenja vizuala, izrađujemo uzorak te ga šaljemo klijentu na odobrenje. Ukoliko je klijent zadovoljan, kreće se sa izradom cijele narudžbe.

Kada je narudžba gotova, naši klijenti mogu odabrati da li žele doći osobno po naručene proizvode ili da li žele da ih pošaljemo dostavnom službom. 

TKANI AMBLEMI

Tkani amblemi su logotipi, oznake, grbovi ili neki drugi oblici koji se strojno izrade te se apliciraju na neku drugu tkaninu ili materijal. Rub samog amblema može se napraviti u tri varijante: tkanjem, endlanjem ili štikanjem. Tkani amblemi se mogu aplicirati na razne materijale poput pamuka, poliestera, kepera, ili direktno na odjeću poput radne odjeće, jakni, majci, uniformi, torbi itd.

Tkalački stroj proizvodi ambleme na flizelinu ili foliji.

Folija je za ljepljenje amblema na termo preši.

Flizelin je za šivanje amblema na tekstilnu ili radnu odjeću.

Amblemi imaju standardnu gustoću ali neki amblemi se rade po drugoj gustoći zbog finoće samog logotipa

Boja ima max 12.

Širina trake 100 ili 200mm pa je cijena drugačija.

Dorada šivanje:

Obrada amblema prije šivanja može se obraditi opšivanjem ( oko ruba znaka se obrađuje sa gustim zik-zak ) različitih širina.

Koje se naknadno obrezuje škarama i pali da se dobije finoća.

PREDNOST TKANIH AMBLEMA

Tkani amblemi se rade od poliesterske pređe tj. konca i lako se održavaju

Logo, grb i sve što želite na njega staviti može biti vidljiv do najsitnijih detalja i tkanju u maksimalno 12 boja

Prednost naspram tiska je upravo njihova izdržljivost u pranju i na visokim temperaturama

Apliciraju se ili našivavanjem ili lijepljenjem 

Mogu biti završeni samo rezanjem laserom u bilo kojem obliku ili dodatno naglašeni endlanim rubom.

ŠTIKANI AMBLEMI

Štikani amblemi su logotipi, oznake, grbovi ili neki drugi oblici koji se izrađuju direktno na nekom materijalu ili odjeći.  Rub samog amblema može se napraviti u dvije varijante: štikanjem i endlanjem.

 

Štikani amblemi se na materijalu kao što su razni keperi ili platna.

Logo, grb i sve što želite na njega staviti može biti vidljiv ovisno o dimenzijama samog loga.

Prednost naspram tiska je upravo njihova izdržljivost na pranje i visoke temperature.

Konci za štikane ambleme su od poliestera pa se lako mogu održavati.

U jednoj seriji se može napraviti 6 komada ili 12 komada na dva stroja.

Može se izabrati max. 12 boja konca za jedan amblem.

Apliciraju se našivavanjem, lijepljenjem ili štikanjem na samu odjeću. 

Kontaktirajte nas

Zatvoriti

Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti.

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.

Više o Pravilima privatnosti pročitajte ovdje.

Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

Postavke o kolačićima možete urediti i/ili ažurirati ili obrisati prilikom svakog posjeta našoj stranici. O svemu više pročitajte u Pravilima o korištenju kolačića.


Google maps

Ova web stranica koristi Google Maps za prikaz podataka s karata. Kada koristi Google Maps, Google također obrađuje i koristi podatke o upotrebi funkcija karata od strane posjetitelja web mjesta.


Google tag manager

Analitički kolačići nam omogućavaju praćenje broja posjeta web-stranici, izvor dolaska, a temeljem tih podataka možemo poboljšati i rad same web-stranice. Ti nam kolačići govore koje su stranice više, a koje manje popularne te kako se posjetitelji kreću po web-stranici.

Google analytics

Napominjemo kako ova internetska stranica upotrebljava Google Analytics, uslugu analize korištenja internetske stranice, od tvrtke Google Inc. („Google“). Google Analytics koristi kolačiće, tekstualne datoteke, koje se pohranjuju na Vašem računalu i omogućuju analizu Vašeg korištenja ove internetske stranice.

Facebook pixel

Korištenjem Facebook-Pixela moguće je pratiti ponašanje korisnika nakon što on klikne na neki oglas na mrežnoj stranici Facebooka. Pomoću Facebook-Pixela možemo pratiti prihvaćenost naših marketinških aktivnosti na Facebooku i optimizirati ih ako je potrebno. Prikupljeni podaci su anonimizirani i ne omogućuju identifikaciju korisnika. Facebook pohranjuje i obrađuje podatke za vlastite marketinške svrhe.