• Nema minimalne količine na vezovima i grafikama
  • Dostava 15 dana za narudžbe ispod 500 komada

Kapetanske zastave

Za naše klijente izrađujemo kapetanske (primopredajne) zastave za klubove koje se najčešće mogu vidjeti u rukama kapetana prije početka utakmica.

Download catalogues
Kapetanske zastave

Kapetanske zastave

Kapetanske zastave

Za naše klijente izrađujemo kapetanske (primopredajne) zastave za klubove koje se najčešće mogu vidjeti u rukama kapetana prije početka utakmica. Mogu biti raznih oblika, ali najčešći odabir su one u obliku trokuta.

Također, možemo napraviti i kapetanske trake. Kao što samo ime kaže, riječ je o jednobojnim ili višebojnim elastičnim trakama koje nose kapetani momčadi. Višebojne trake uglavnom predstavljaju imitaciju nacionalne zastave ukoliko je riječ o nacionalnom sportskoj momčadi.

Logo na kapetanskim trakama može biti u tankom znaku ili strojnom vezu.

Logo je najbolje vidljiv u 5-6cm.

Kapetanske trake

Elastične kapetanske trake mogu biti jednobojne ili višebojne (npr. imitacija Hrvatske zastave )

Kapetanske trake mogu biti dječje ili odrasle

Logo na njih se može aplicirati u tkanoj ili štikanoj tehnici

Može biti na čičku da se logo može mijenjati

Dimenzija loga može biti od 4-6cm.

Kapetanske zastave

Kapetanske zastave mogu biti primopredajne (između kapetana) ili mogu biti na postolju. Moguće ih je izraditi u raznim oblicima i veličinama, a najčešće su 11,5 x 23cm ili 23cm x 35cm

Veličina i oblik uvijek ovisi o željama klijenta.

Raznih oblika, najprodavanije su u obliku trokuta

Raznih dimenzija kao što su 11,5 x 23cm ili 23 x 35cm

Slažemo vizuale za kapetanske zastave

Šivamo i spajamo zastave od više boja

Tekst i logo mogu biti u tisku, strojnom vezu ili tkanju

Kontaktirajte nas

Zatvoriti

Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti.

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.

Više o Pravilima privatnosti pročitajte ovdje.

Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

Postavke o kolačićima možete urediti i/ili ažurirati ili obrisati prilikom svakog posjeta našoj stranici. O svemu više pročitajte u Pravilima o korištenju kolačića.


Google maps

Ova web stranica koristi Google Maps za prikaz podataka s karata. Kada koristi Google Maps, Google također obrađuje i koristi podatke o upotrebi funkcija karata od strane posjetitelja web mjesta.


Google tag manager

Analitički kolačići nam omogućavaju praćenje broja posjeta web-stranici, izvor dolaska, a temeljem tih podataka možemo poboljšati i rad same web-stranice. Ti nam kolačići govore koje su stranice više, a koje manje popularne te kako se posjetitelji kreću po web-stranici.

Google analytics

Napominjemo kako ova internetska stranica upotrebljava Google Analytics, uslugu analize korištenja internetske stranice, od tvrtke Google Inc. („Google“). Google Analytics koristi kolačiće, tekstualne datoteke, koje se pohranjuju na Vašem računalu i omogućuju analizu Vašeg korištenja ove internetske stranice.

Facebook pixel

Korištenjem Facebook-Pixela moguće je pratiti ponašanje korisnika nakon što on klikne na neki oglas na mrežnoj stranici Facebooka. Pomoću Facebook-Pixela možemo pratiti prihvaćenost naših marketinških aktivnosti na Facebooku i optimizirati ih ako je potrebno. Prikupljeni podaci su anonimizirani i ne omogućuju identifikaciju korisnika. Facebook pohranjuje i obrađuje podatke za vlastite marketinške svrhe.